Jaarlijkse Controle - Elien Josson - Nele Vandemoortele

Jaarlijkse controle


Een gezond gebit begint bij preventie. Kom jaarlijks langs bij je tandarts voor een check-up en een mondreiniging. Zo sporen we samen eventuele problemen tijdig op en vermijden we ingrijpende behandelingen. We reinigen je gebit, verwijderen tandsteen en tandplak en sporen gaatjes vroegtijdig op.

Lees meer »

 
Tandens tandartsen tandvulling gaatje

Tandvullingen


Toch een gaatje in je tand? Tijdens een consultatie halen we het slechte tandweefsel weg en vullen we het gaatje op. Bij grotere problemen maken we een tandvulling op maat. Directe of indirecte vullingen: we hebben alle kennis en ervaring in huis.

Lees meer »

 
Tandens tandartsen Endodontologie
 

Endodontologie


Bij sommige pijnklachten is het aangewezen je tand te ontzenuwen, een zogenaamde wortelkanaalbehandeling. De tand wordt ontzenuwd, gereinigd en het wortelkanaal gevuld, zodat bacteriën geen kans hebben. Je tand wordt uiteraard ook aangepakt, met een vulling of een kroon.

Lees meer »

 
Tandens tandartsen tanden bleken

Tanden bleken


Je tanden bleken of bleachen? Pronk opnieuw met je stralende glimlach. Tanden kunnen om verschillende redenen geler worden. Door je tanden te bleken, zogenaamde esthetische tandheelkunde, geniet je van stralend witte tanden.

Lees meer »

 
Tandens tandartsen tandprothese

Tandprothese


Kies voor een tandprothese of volledig kunstgebit op maat van je mond en geniet van een natuurlijke lach vol zelfvertrouwen. Samen met jou ontwikkelt de tandtechnieker een prothese die volledig aansluit bij je wensen.

Lees meer »

 
Tandens tandartsen Kroon- en brugwerk
 

Kroon- en brugwerken


Kronen en bruggen zijn een duurzame oplossing voor één of meerdere ontbrekende tanden in je gebit. Dankzij de precieze 3D-scanner en CAD-CAM technologie in ons eigen labo ontwerpen en plaatsen we een kroon of brug die volledig aangepast is op je gebit. Snel, efficiënt en correct. Vraag naar onze Cerec behandeling of bekijk een filmpje wat dit juist inhoudt.

Lees meer »

 
Tandens tandartsen Tandimplantaat

Tandimplantaat


Laat een ontbrekende tand je dagelijks comfort niet bepalen. Een implantaat ziet er natuurlijk uit en voelt ook zo. Bij een implantaat plaatst de tandarts een kunstwortel in je kaak ter vervanging van een of meerdere tanden, of als basis voor je kunstgebit.

Lees meer »

 
Tandens tandartsen kindertandarts

Kindertandarts


Een tandartsbezoek voor kinderen hoort leuk en ontspannend te zijn. Daarom maken we als kindertandarts het bezoek aan de tandarts zo aangenaam mogelijk voor kinderen. Indien nodig kan er lachgas toegepast worden als hulpmiddel. Het gevreesde spuitje blijkt dan net iets minder erg te zijn.

Lees meer »

 
Tandens tandartsen parodontoloog
 

Parodontologie


Bloedt je tandvlees vaak bij het poetsen of tijdens het eten? Of heb je last van terugtrekkend tandvlees of een slechte adem? In het interne centrum voor parodontologie kan je terecht voor alle vormen van tandvleesaandoeningen en tandvleescorrecties.

Lees meer »

 
Tandens tandartsen stomatologie

Stomatologie


Stomatologie staat voor mond-, kaak- en aangezichtschirurgie. Je wijsheidstanden operatief verwijderen of je beet chirurgisch corrigeren? Je hoeft niet naar het ziekenhuis voor een consult: onze specialisten ontvangen je in onze moderne tandartspraktijk.

Lees meer »

 
Tandens tandartsen lachgassedatie

Lachgassedatie


Ben je niet de grootste fan van de tandarts of heb je juist enorm veel angst? Vrees niet, de tandartsen in Tandens zijn er om je bij te staan op alle mogelijke manieren. Angst kan verlammend werken en de mondzorg in gedrang brengen. Vandaar kan in sommige gevallen lachgassedatie een oplossing bieden zowel bij volwassenen als bij kinderen. Ontdek hieronder wat nog meer indicaties kunnen zijn om lachgas te gaan toepassen.

Lees meer »

 
Tandens tandartsen orthodontie
 

Orthodontie


Een transparante bijna onzichtbare beugel? Kom langs bij Tandens voor een consult en wij vertellen je wat er mogelijk is. We maken gebruik van het Invisalign systeem om je tanden correct naast en op elkaar te krijgen. Geen blokjes meer nodig enkel een transparante aligner.

Lees meer »