Orthodontie


Als tandartspraktijk voor orthodontie in Roeselare staan wij je allen bij voor een stralend gebit. Wij maken gebruik van de transparante aligners van Invisalign. Ons vakgebied ligt voornamelijk in esthetische correcties.

Volg de link Invisalign en kom alles hierover te weten!

Orthodontische behandeling

Met de hulp van een het transparante beugeltje corrigeren we je tanden voorzichtig tot ze netjes in de rij staan. Dat kan zowel voor jongeren als voor volwassenen. De behandeling duurt in de meeste gevallen een paar maand, maar kan mogelijks veel langer uitlopen. Op het einde van de rit geniet je van een stralende glimlach.

Functionele of esthetische orthodontie

Heb je een slechte beet, waardoor je hinder ondervindt bij het kauwen? Of staan je tanden onder druk en heb je pijnklachten? Dan kies je om functionele redenen voor een orthodontische behandeling. Wij kunnen je altijd analyseren en eventueel doorverwijzen.

Maar het oog wil ook wat. Een mooi gebit maakt deel uit van ons schoonheidsideaal. Om esthetische redenen wordt eveneens vaak gekozen voor orthodontie. Je tanden staan na de behandeling netjes in de rij.

Orthodontist met chirurgie

Een gespecialiseerd orthodontist doet meer dan blokjes of een beugel. Op maat van je gebit en je wensen zijn ook kleine heelkundige interventies in de praktijk mogelijk. Alles wordt in het werk gesteld om te bereiken waar je van droomt.

ยป Maak een afspraak