Tanden bleken


Geniet van witte tanden en een stralende lach. Wil je op een gecontroleerde en veilige manier je tanden bleken en pronken met een nog mooiere glimlach? Kom langs om je tanden te bleachen volgens de regels van de kunst.

Tanden witten

De witheid van je gebit is genetisch bepaald. Door onder meer koffie, sigaretten en rode wijn kunnen je tanden doorheen de jaren verder verkleuren. Gelukkig is je tanden witten een vrij eenvoudige ingreep die we makkelijk en in alle comfort voor je uitvoeren.

Professionele bleaching van je tanden

Voor witte tanden maken we gebruik van wetenschappelijk onderbouwde en veilige bleaching op basis van peroxide. Dankzij de unieke kenmerken en het juist toepassen van het bleachen worden je tanden opnieuw stralend wit. Hou er wel rekening mee dat kronen en vullingen niet meebleken. Nog een kleine tip: je stopt voor het bleken ook best met roken. 

Zelf je tanden bleachen

Probeer je tanden niet op eigen initiatief te bleachen. Door foute middelen te gebruiken, kan je je tandglazuur ernstig schaden. Wil je toch thuis aan de slag? Dan helpen we je graag met gespecialiseerde en professionele begeleiding. Nadat we zeker zijn dat je gebit in aanmerking komt voor bleaching, nemen we een afdruk van je tanden.

Op basis van de afdruk maken we een mal voor je. Thuis doe je in de mal het meegeleverd bleachingproduct. Dat draag je enkele uren per dag of nacht. De behandeling duurt gemiddeld slechts een paar weken.

» Maak een afspraak